Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SURAT dri anak yang di ABORSI!!
Assalamualaikum Wr.Wb


lawas kyeh ora gawe dopokan ampunnnnnn
nah, ng dopokan kye, ana cerita anak sing di aborsi kwe gawe surat nggo mamake, ben mamake lan bapane sing FREE SEX kwe tobat
langsung bae wis Nyengir
--^^ Surat dari Anak yang DI ABORSI ^^-- (Click to View)
-----------------------------------------------------------------------
STOP SEX BFORE MARRIED!!
AVOID to ABORTION...!!

-----------------------------------------------------------------------
.
.

this is my signature
.
.


Reply
loken wis mati nulis surat bie? Guling-Guling

nganggo bahasa Indonesia maning, ngarang ah Nyengir

tp ceritane tetep Josss
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
#3
Ya arane cerita sing digawe sebagai pengingat nggo dewek kabeh Palu2nan

Suwun keh kang, wis nge share.. Josss

Muga2 manfaat nggo pengeling liyane..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
joss bie ceritane......Es Teh
ngomong2 kye cerita sumbere endi bie....apa ente dewek sing langsung ketemu karo sing gawe surat......??????? Ngacir
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
Laka anak haram, tiap anak sg nembe lahir ya fitrah, sg haram ya perbuatan ibu bapake, dudu anake.. CMIIW Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
(15-09-2011, 05:34 PM)bocah tegal Wrote: loken wis mati nulis surat bie? Guling-Guling

nganggo bahasa Indonesia maning, ngarang ah Nyengir

tp ceritane tetep Josss
hanya sebagai pengingat kang, ben wong2 kwe ora FREESEX

(15-09-2011, 06:20 PM)leo_quers Wrote: joss bie ceritane......Es Teh
ngomong2 kye cerita sumbere endi bie....apa ente dewek sing langsung ketemu karo sing gawe surat......??????? Ngacir

Es Teh

(15-09-2011, 06:19 PM)masindra Wrote: Ya arane cerita sing digawe sebagai pengingat nggo dewek kabeh Palu2nan

Suwun keh kang, wis nge share.. Josss

Muga2 manfaat nggo pengeling liyane..

Es Teh
aja klalen klik [Image: postbit_ty_add.gif]

semoga manfaat Amin

(15-09-2011, 06:38 PM)ayiep_wawan Wrote: Laka anak haram, tiap anak sg nembe lahir ya fitrah, sg haram ya perbuatan ibu bapake, dudu anake.. CMIIW Nyengir
iya yah Fantastic
.
kri kaya kue, dosane bisa di ampuni ora kang?
.
.

this is my signature
.
.


Reply
angger kie diwaca wong sing pemikirane sempit bisa disalah artikan lho... Nyengir
nice share,, ilmune mantep,,, Es Teh
mantep maning angger perumpamaane langsung, ora nanda nandanan..Nyengir
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
sih berarti piben om prot....brarti luruh tersangka asline ndisit ouw sebagai ibu lan bapane...terus goleti korban asli (dudu nanda).....nah sing dadi malaikate sapa om..... Ngukuri batuk
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
udahlah. insya allah mudeng. nice share bie Josss

angger pan ana sing dadi malaikat ana apa. ngko ana skenario maning oohh Ngikik maning
Assalamualaikum
Reply
Josss ceritane bie,,,, mumpung esih smp ya ?
Okupasi Terapis
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)