Poll: Mubenge maring endi?
This poll is closed.
SEARAH DOM JAM
100.00%
3 100.00%
BERLAWANAN DOM JAM
0%
0 0%
Total 3 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mubeng mengendi?
bandwitch exceeded .
ora hebat brarti, ning aku mesih katon Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
dipindah baen gambare ji..
di upload ulang
Ning nyong juga ura nyumul ngosek
Kenapa ya?
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
bandwith exceeded merkabak
pindah nang liyane owh wa
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
nah uwis kuwe Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
wakakaka, aja gelem dibodoni ah.
kiye gambar berekstensi .gif
gedene 204.0 KB (208918 bytes)

file seukuran semono cukup nemen digawe nggo gawe gambar 2x gambar bergerak.
gampangane, yen frame/sec gambar kiye dipecah/dijejer, setengah gambar kiri kwe muter searah jarum jam, lan setengah gambar kanan kwe berlawanan arah jarum jam.

intine, gambar kiye emang digawe muter kanan karo kiri.
ora pengaruh utek pas2an apa ora. haha.

kyeh tak tudukna gambar sing muter22ne, coba disave >> gambar kiye mung 17 kb, jlas ora mbodoni Nyengir
mbokan apik, kleponi / suwun ya. hahaha
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
bisane mbodoni.. jal saiki dicoba..
dong ndeleng gambar berlawanan arah detik kepira Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
kie pada bae karo trit e mba depi jeh..... di Nutup dopokan baennn


http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9356

gambar e pada baen....


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)