Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
perkenalan bae
asline bingung pan nulis apa, salam kenal bae wiz sing kang sule sing nduwe salemba .....
join trz yen ana kabar anyar aja klalen dikabari seputar tegal lan sekitare.....
i love tegal langka-langka...........Es TehNyate ndisitwouow
---__SULe SElaLu Wong Tijany__---

[Image: nTH75]
[Image: welcom10.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
selamat pagi
selamat datang di TCC Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

[Image: logo_baru.gif]
Yaa . .
salam kenal juga ya.
smoga manfaat n nambah kanca nang TCC.
aja klalen ngejak kanca liyane.
aja nyampah n posting sing ora prelu ya. sing semangat gawe dopokan.
steycun terus gamen TCC aja berpaling ke pelukan yang lain Ngikik maning

Yen ana dopokan sing manpaat aja klalen kirim klepone, tapi adeng elek ya dimaklumi bhae Nyengir
wis oh, bar gawe dopokan kenalan langsung gawe dopokan apa mbuapa.
Sing penting ana mangpaate

Salam Hangat Semangat TCC Josss


mbokan pan ndeleng kabeh dopokane nyong Nyengir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)