Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sepeda paling inspiratif
Photo 
[Image: bcedgfhk.gif]

Assalamualaikum Wr.Wb

.
ketemu maning kro aku di malam jumat . . .
semoga ora pda bosen ng trit.e aku Amin
nah saiki temane pit. wis pda ngerti pit kwe apa kan?
trus semoga durung tau ana sing ngembari trit kye Balang Sendal
judule " sepeda paling inspiratif "
langsung bae wis, tteeekaaappeee
ning bermanfaat aja sungkan sungkan klik [Image: postbit_ty_add.gif] . ning bisa Klepon
[Image: bcedgfhk.gif]
.
.

this is my signature
.
.


Reply
ak bingung karo pit nomer 3 kue ana apane lho sing numul nang tengah ? Bingung Kyeh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
Kue Pit gorohan Apa Pit Temenan?? Ngukuri batuk
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)