Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PENEMU TOUCH-SCREEN
Assalamualaikum kpanggih malih kalih um dukri, sedurunge minal aidzin wal faizin tembe bs setor rai maning keh...

yanu tembe bae olih cerita, ceritane kaya kie....

Teknologi "touch-screen" memang ajaib. dimek kacane hp atawa hadwer android liane nganggo pucuke jentik langsung metu program sing dikarepna, jare um sukrad, penemu teknologi kie jebule wong Tegal. malah neng kalangane wong tegal teknologi kie wis sue diaplikasikena. wiwit mbiyen, saben maring warteg, wong sing pan mangan tinggal nuding nempelna jentik maring kaca, ari pas endog yaa metune endog, pas tempe metu tempe, pas petee ya metu peteeeee...

wis semene bae

mbokat lucu yaa ngakak
mbokat wis tau tulung aja dipatak
hidup adalah senda gurau
Reply
Sudah wis sering dengar krungu ini kye um paman Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
ahahaha,
paman bisa saja, tapi saya wis sering dengar kiye qeqeqe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
bener juga sih Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
hahahaha yen dipikir pikir iya ta iya ya Nyengir
Reply
ngko berarti bisa njokot seka aplikasi warteg juga ora ya....
dang sing wis biasa mangan nang warteg siji kan kari ngomong tok "Biasa Bu", ngko metu sega lawuh karo wedang sing wis biasane. teknologi sing bakale ngerti kebiasaan sing duwe tanpa kudu diseting kaya alarm.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)