Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tampilan baru 'Facebook Timeline'
(24-09-2011, 03:08 PM)auzhee Wrote: [size=xx-small]Google Optimization search:

Langkah 2: Jangan lupa aktivasi email & nomor ponsel terlebih dahulu jika belum

Kue Langkah 2 maksude pimen kweh?? carane pimen? Gedeg-gedeg
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
biasane ana sih wong ngadftar FB tapi ora mbuka email, ora nge klik link aktifasi (kaya ndaftar tcc ngonong lah aktifasi lwt email) Ngikik

aktivasi hape, maring account setting > mobile
no hpne di isini ning kono
trus ngko ana sms kode verifikasi mlebu ning hape..
lebokna Josss

tapi coba disit mbokan yen ora usah aktifasi bisa..
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
(24-09-2011, 03:18 PM)ayiep_wawan Wrote: ora mudeng asli Ngukuri batuk


gambare ora pada mencungul wa Palu2nan

asli... pada bae wa...
aku ora mudeng juga... bolak-balik nggawe, koq ora bisa terus...
maklum wong jadul sih ya...wouow
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
mene wis tak gawekna, PM bae email + password fbne njenengan Josss
safe and secure Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Jebule ra angel2 nemen ka, yanu be wis njajal go 3 akun fb, ( ndeke yanu, adine yanu karo tarok ) dadi kabeh Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
aku wes bisaaaa.... oia sing dikon verifikasi tapi tetep bisa.... cara ampuhnya adalah : sing wes ana verifikasi ne di remove, di add maning.. terus di log out ndisit terus log in maning... Weee

tapi mungkin tergantung amal ndean soale ana sing ora bisa juga hahahahhaha
SS menyusul...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
akhire bisa juga daning kak poji Nyengir
suwun kaka poji Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

alhamdulillah ya akhire banyak yg berhasil Josss
super sekali..
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
nice info

Josss

Klepon
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)