Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pembuatan kaos tegalcyber
#31
aku melu pesen. utang ndisit ya. ukurane L. tolong kirimna maring omah.

hehehe, ngapura, akeh karepe Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#32
lah keprimen sampe saiki durung ana designe? pibe kiye ora ngomong- ngomong pan gawe model desig kaya apa menh tak gawekna gambare h ehe.. :)) kayong sombong nemen daning inyong wekeke... dudud sombong kiye.. dadikna trus dinggo go gathering kopdar ben nyambung silaturahmine kaya kuwe iya belih jon
#33
yuh langsung di data bae sing pan pesen....
1. yanu
2. warteg
3. Barrezta
4. Hatewong
5. Den Bagus
6. Cilok
7. Maestro
8. Jablud
9. Bang Ios
10. Tong_Enk (indent) xixixix
11. A1bledos (pesen ndisit)
12. Masdudu pesen 2 (loro)
#34
hiz, daning aku ora dicatet? wah... pelanggaran kyeh..... ckckkkckck
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#35
nyong melu pesen siji ah..
nggo rame2....

siji om...
ora nggo sambel...
saya suka siomay
#36
(24-01-2010, 09:48 AM)jablud Wrote: lah keprimen sampe saiki durung ana designe? pibe kiye ora ngomong- ngomong pan gawe model desig kaya apa menh tak gawekna gambare h ehe.. :)) kayong sombong nemen daning inyong wekeke... dudud sombong kiye.. dadikna trus dinggo go gathering kopdar ben nyambung silaturahmine kaya kuwe iya belih jon



Om Jablud, nyong percaya sampean wis. Sampean corat-coret sepuluh menit baen bisa dadi logo apik nemen kaya kue. aja maning kie direncanakan. wisoh, gagian.. gawe disene trus sow ap ning kene..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#37
bocah2 sing pesen ta dokon ng post pertama yahh .men ora mbingungi dong ana bocah sing durung ke catet posting ng kene bae oce ..

Medang
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#38
pos pertama endi boy?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#39
post sing paling ngarep owh ..

http://forum.tegalcyber.web.id/showthrea...=94&page=1
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#40
oh...
okeh gan! Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)