Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pembuatan kaos tegalcyber
#51
melu pesen sing XL....
#52
wis oh sing wingi geger pada pan pesen gagian mbayar!!!
yen mbayare pada cepet ngko ketika muktamar pertama TCC wis dadi :medang:
harga 35rb, ngko aku sing njukut seka bandung Nyengir

@benihime
nomor rek-e kwn dipublish nang ngarep jon.
oiya aku njaluk file corel-e oh pan tak kirim maring kancaku ben cepet diproduksi
a warrior doesn't beg for his life..
#53
bagian ngumpulna duid sapa yah?
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...
aku pesen seng male size ya...eling ya MALE size..pesen yang M....di transfer e nek ke atm ya Nyengir...tadi baru dari atm soale Nyengir..males bolak balik e Nyengir....
bahan kaose-e apa kie..? sumuk ora ngger dienggo? Ngukuri batuk
sing kari njukut ana????ben rasah transfer2an...Es Teh
road to
6666th
Ak pesen sing warna putih ana kn???
karo sing ireng jg wez,,,
ukuran (L)
kapan bs dadi n di ambl neng endi??Ngiler
inyong pesen sing XL yak......tagihane sekalian karo jablud...:medang:
aku pesen siji ukuran XL, bayare tak transfer ya jon...
#60
Masdudu XL siji S siji...
Insya Allah awan kiye tak transfer duite...
Ngko tak sms nek uwis..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)