Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pembuatan kaos tegalcyber
aku sing bayar ma2z jablud um....pesen siji sing M bae ws...yen lgka ya S.....
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
kapan bs bayar n model kaos ny sing endi bae???tlg di shrare ya??apa sing wez ana ning group FB Tegal cyber ya????
dana wis di transfer jon.....
silahken di cek......
Pan lunga
#64
(09-02-2010, 12:12 PM)denbaguz Wrote: aku sing bayar ma2z jablud um....pesen siji sing M bae ws...yen lgka ya S.....

wkwkwkwk woke lahh kon mas mu cepet transfer owhh ... xixixi

(09-02-2010, 01:10 PM)adebian Wrote: kapan bs bayar n model kaos ny sing endi bae???tlg di shrare ya??apa sing wez ana ning group FB Tegal cyber ya????
model kaos e ana neng kene jon http://forum.tegalcyber.web.id/showthrea...=94&page=1 (kuwe ws lengkap karo cara bayar e ukuran e dll ) cekidot dewek yakk


(09-02-2010, 08:28 PM)pak dhee Wrote: dana wis di transfer jon.....
silahken di cek......
Pan lunga

siap um ws ketrima ....
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
nganggo BCA tok?
angger ana BNI tak transper saiki...
nyong ukuran M um...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
om, pmen kyeh.. aku pan mesen sing M, tapi duit hurung muncul, soale lagi go bayar kuliah ndisit.. pmen?
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#67
Halaman pertama telah di update, tulung dicek bagi sing wis mbayar!
trus kuantiti karo ukurane mbokan salah.
trus sing durung pesen & mbayar, wis oh gagian aja gembor2e tok sing seru
a warrior doesn't beg for his life..
#68
aku pesen ukuran XL karo L. dibayari masdudu ndisit. okeh, du?? Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
daning ukurane cilik2 yah....ana sing 60x80cm ra???
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#70
(09-02-2010, 11:33 PM)a1-bledhoz Wrote: nganggo BCA tok?
angger ana BNI tak transper saiki...
nyong ukuran M um...

cek halaman 1, wis ta tambahi rek BNI

(10-02-2010, 05:20 PM)Pro_T_Lon Wrote: om, pmen kyeh.. aku pan mesen sing M, tapi duit hurung muncul, soale lagi go bayar kuliah ndisit.. pmen?

contact mimin cilok bae jon, utk informasi lbh lanjut

(11-02-2010, 01:33 AM)akhdaafif Wrote: aku pesen ukuran XL karo L. dibayari masdudu ndisit. okeh, du?? Guling-Guling

transferan e owhh jon Ngikik

(11-02-2010, 07:45 AM)OmSani Wrote: daning ukurane cilik2 yah....ana sing 60x80cm ra???

mbuh kuwecontact cilok bae owhh .. nggo nt sing paling gede dewek Ngikik
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)