Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pembuatan kaos tegalcyber
om aku pesen sing M... aku perasaan wis posting... tapi nang ndi yah.. Palu2nanPalu2nan
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
masdudu mau wis mbayari nggo aku, tapi mung siji tok. ya wis rapapa. pesen sing ukurane L bae ya. wis konfirm ning mybenihime

suwun...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
jarene pesen loro piben sih ja plin plan oh..Palu2nan
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
yanu pesen 1 maning ukuran L wadon ya...

btw kwe kaos kira2 dadine kapan???
Mohamad Fajar Setoadi

next Kaper BPKP Perwakilan DIY (20xx)
(14-02-2010, 09:06 AM)fajarseto Wrote: yanu pesen 1 maning ukuran L wadon ya...

btw kwe kaos kira2 dadine kapan???

dadine pas muktamar insyaallah..

ente pesen loro?
tulung ya ditransfer nisit, maklum tnggal tua Guling-Guling
bisa lwt BCA apa BNi deleng bae neng hal.1..
dtunggu konfirmasine. Medang
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
uwis transfer mau jam 3 lewat supri...
esih tengah wulan ka ngomong tanggal tua hehehe

sori kye nyonk lagi diklat neng ciawi dadi rada angel nggo metu2..
Mohamad Fajar Setoadi

next Kaper BPKP Perwakilan DIY (20xx)
^^
beres Jar..
wis terkonfirm.
dicek neng ngarepmbokan ana sing salah ketik ukurane..Medang
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
(14-02-2010, 01:48 AM)Barrezta Wrote: jarene pesen loro piben sih ja plin plan oh..Palu2nan

sori um, si masdudu transfere cuma 1, ya wis oh. pan pimen maning... Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Wasyem...wis ditransperna malah ngece... Palu2nan
Pan pesen pira maning mene ngomong... Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
hiz, daning sewot?

ora papa wis 1 bae. kadung pesen
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)