Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
asal muasal gawe iPad
#1
kyeh asal muasal iPad digawe

[Image: IPad%2Bdesign.jpg]


qeqeqeqeqeqeqeqeqe
saya suka siomay
Reply
ahahahahahahaah...
ana-ana baen, instant nemen mung ditarik perbesar Guling-Guling
Reply
enak hura ah ,,,,
mung d tarik perbesar bisa kaya kue ,,, Guling-Guling
tumben um nono juga gawe lawakan Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
ngko bar kuwe di duplicate, di jejerna , dadi macbook Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)