Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ide Acara Ulang Tahun TCC
#11
oke...

yuh usul maning Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
berarti ana sing pan danani maning geh nggo ngeramekna ulang tahun TCC Ngikik


yuoh ramekna geh pan melu sing tahun pertama ora melu ka masa kiye ora melu Nyengir
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
yuh gucinan mbuapa Josss
kangen guci Girang nemen
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
yang sederhana tapi bermakna. tumpengan mbuh apa wes, yang penting bisa ketemu semuane kaya sutimin and sudarmone. soalen kyong angger kumpul" cilikan jrang nemen sudarmone ap sutimin teka. sekalian tambah pengakraban ohh. Nyengir
Assalamualaikum
Reply
lah dondong ........
pas sudarmo karo sutimin teka karo sesepuh ente ora tau teka

kepimen sih dondong
Ngukuri batuk

sekalian ngerek keh ben akeh sing weruh lan mehin idene ngerek
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
Idene aku:
  1. Road to Guci, nyewa vila lan sukuran nang kana
  2. Pundi Amal TCCne dibuka awit saiki
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
@um sukrad : ning nyewa villa brati nginep um? lha melasi sing wadon owh,,, kebanyakan kan wadon ura olih nginep?

ning kyak kwe lebih condong ke arah egois lanang Ngikik maning
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
ya wis nyewa vila 2,,
SM (akhdaafif) duite akeh ka Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
#19
LOMBA BLOG..
mbokan ana relawan dadi panitian yuh aowh..
saya suka siomay
Reply
ngadakna acara sing patrick star paling jago nglakoni min : tidak melakukan apa2 Nyengir
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)