Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ide Acara Ulang Tahun TCC
nah kuwe um jablud, jare akhda afif, masalah duit bisa diatur, wis ana sing ngurus jempol
yuh sing neng tegal bantu bantu um cuph3 ngerek
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
#32
durung ana konpirmasi
aq tah siap2 bae Josss
Reply
nah kuwe, gawe acara sing bisa nggedekna namane TCC neng tegal..
Kaya acara amal, bkti sosial, atw lomba2 sing liyane.!
wonk pinter akeh, tp kadang sing bener setitik..
Reply
yuoh dela maning ya ...
dangkati oh Ngikik

ngerek

hayuu liane bagi ide len
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)