Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaos Mardiyah Pre Order
Tongue 
melu mbantu ngedoli kaos tegal sekang kancaku...
tapi pre order * tak deleh kene mbokan pada naksir ben cepet produksineeeee* ....

dadi ngko sing pengen sms, dong wes anjog kuota sing ditentukna nembe bisa produksi...

mung Rp 50.000 tok Nyengir
sing minat sms aku neng 085842079393 Guling-Guling

sementara ana 3 desain kiye
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
kaose apik yun, enyong pengin tuku desin no. 2 karo 3 ari bs korting belih?
sing no. 1 mbajor sung
hidup adalah senda gurau
Reply
sing endi um? sori nembe tak edit,, maune tulisane desain 1 kabeh... sing mbajor sing peleman yak?? hahahaha aku mung mbantu ngedoli ben cepet produksi,, dudu aku sing gawe.. hahahhahaa Ngikik maning
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
huss sing peleman tah ora mbajor owh, sing nomer siji kae loh ana bolong-bolong dileboni apa kae sih?... Ngikik maning
hidup adalah senda gurau
Reply
kuwe slurukan um... hahaha bolongan2 e dimein slurukan qeqeqe

nomer hp o um, ngko ben dong wes akeh sing pesen tak sms ooo.... apa sms nyong bae neng 085842079393
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)