Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KENALAN
kyeh aku dhika asli tegal....bos gabung ya bos, bimbingane mas2 aku nembe mlebu forum
mas2 sing wis senior mohon bimbingn sekali lagi
dhika,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2011.
Selamat bergabung Dhika. Semoga dpt berkarya di atas kibaran nama TCC.

Btw ning gawe dopokan aja pendek nemen owh...Nyengir
pendek nemen Mikir


[Image: logo_baru.gif]
Yaa . .
salam kenal juga ya.
smoga manfaat n nambah kanca nang TCC.
aja klalen ngejak kanca liyane.
aja nyampah n posting sing ora prelu ya. sing semangat gawe dopokan.
steycun terus gamen TCC aja berpaling ke pelukan yang lain Ngikik maning

Yen ana dopokan sing manpaat aja klalen kirim klepone, tapi adeng elek ya dimaklumi bhae Nyengir
wis oh, bar gawe dopokan kenalan langsung gawe dopokan apa mbuapa.
Sing penting ana mangpaate

Salam Hangat Semangat TCC Josss


mbokan pan ndeleng kabeh dopokane nyong Nyengir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
sing komen balane dhewek tok Nyengir
met gabung dika. sugeng rawuh
Assalamualaikum


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)