Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KUBURAN KRAMAT
Yanu due jakwir arane Judin, dewek kue maniak wali, neng endi bae dewek krungu ana kuburan wali, langsung ditekani, meski deweke ora ngerti waline sapa.

Siji dina dewek krungu ana kuburan wali kramat nang siji desa, ora takon-takon ndisit langsung sila kusyu trus tahlil neng kuburan sing kramat mau. lubar ndonga dewek tembe sadar ari nang pinggire kuburan kue ana kuburan sing dawane ora umum, ora kaya kuburan liyane.

“Wah, ora umum keh!” judin mbatin neng ati, “kie pasti luwih kramat, mungkin kuburan gurune mbah wali..."

Tanpa buang waktu, dewek langsung tahlil maning neng ngarepe “kuburan sing maksim” kue.

metu sing komplek kuburan, tembe dewek takon maring kuncene

“sing di kubur nang kono wali sapa pak?"

“Oh, kue makame Mbah Sunan”, jawab kuncene.

“ari sing dawa kue makam gurune yah?”

kuncene nyengir,

“dudu! kue tah JARANE”.
hidup adalah senda gurau
Reply
#2
hahaha, manteb um...

humor sufi kiye tah arane oh Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
maringe jaran Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)