Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tukang Tempe Vs Tukang Tahu! Serba T
teroris e bisa metal slug loh.. game jaman sd esih ana baee
Nyengir
there is always simc in my heart
Reply
(04-10-2011, 06:40 PM)DUKRI Wrote: Guling-Guling

tembakan teroris nganggo senapan apa dongen?
loken suarane

Teretetetetetetetetetetetetetetetetet!!!

kue tah tembakan tukune neng man takwid sing ider dolanan

malah kiye sing gawe nyong ngakak Ngguyu
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)