Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[dodol] banting rega,loro nokia 5230 touchscreen lan c3 komplit murah nemen
Permisi semua.
Sesuai judul, q pan dodol
handphone nokia 5230 warna silver cfw c6 final dadi serasa pake c6
Kondisi barang bekas,pernah servis sekali,gara2 pas nembe tuku swulan keteken kunci lcd ne,akhire servis dg biaya 350rebon,tp 90% barang lancar emen

Kelengkapan:
- Handphone 5230
tok alias batangan
- Memori card

kekurangan
- charger kegawa kanca,wis angel diarep2
- desbuk punah mbuh mendi
- stylus alias pulpene ilang,kslesep tak goleti ra ktmu2

Tertarik,
silahkan tawar bae,penawar tertinggi tak cul
Ingin tau lebih banyak silakan hubungi 08977937117
nyampe sore tok,tak tambahi wkt transaksine bs mpe jam 9 bengi,cus pan ngrantau ngasab maning

regan
wingi 750ewu, banting rega dadi mung 680ewu

alesan ngedol : nggo tambahan ganti hape


[Image: 404ec.jpg] [Image: 43820.jpg][Image: 11551.jpg]

sing ukuran gedene,mbokan kurang puas
review karo spec
http://ponselbagus.com/nokia-5230/

tak tambahi dodolan maning

nokia 5230 komplit plit,mulus 95% lancar jaya
,nt tangan kedua sawise taroke enyong
kelengkapan :
usb ori ana,charger ori aka gawan,
desbuk tembus,esh standar durung cfw
kekurangane mung siji tok,mmc ne rusak,dadi minuse siji tok
ss e nyusul yah,ngko ning ol lewat pc

rega wingi 1.000.000,seki cukup dg 900k, bs nego monggoh, tak uduna 100 nggo dulur tcc


[Image: 2ccsev5.jpg] [Image: 33mpq8y.jpg]



sing terakhir nokia C3 komplit,mulus nemen,95% lancar jaya
kelengkapan :
mulai desbuk sak sekabehane esh gawan toko,tanpa kurang satu apapun
rega : 625.000
keh specifksine http://63cell.blogspot.com/2011/04/nokia...i.html?m=1
ss nyusul ngko dang ol lewat pc

nggo barang nduwur kabeh mau,kirim via JNE,cus yanu lg ora neng tegal,dadi ora bs cod cod an,tp no tipu2,wong pada wong tegale ka tipu2,sung lur PISS
dodolan touchscreen murah sadis http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9458
Reply
ngerek ah,ben katon nduwur :)
dodolan touchscreen murah sadis http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9458
Reply
Pira regane..
gambare di foto bae oh. ben katon keadaan-e..
dadi luwih joss.. Es Teh
Leave and Let me Go..
Reply
Laka sing ngo moto um,toli pimen si cara nglbokna photone,urung bs enyong um,nduwur wis ana regane mas
dodolan touchscreen murah sadis http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9458
Reply
Monggoh sing minat,waktu tinggal 2 jam maning :-)
dodolan touchscreen murah sadis http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9458
Reply
wis luwih sing 2 jam kyeh Nutup dopokan
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
piben bos... wis payu durung barange...?Nyengir
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
Reply
@auze : aja di gembok ndipit wa,bisa lewat tiki wa,he..

@denmas joko : urung jon,tp yanu wis mangkat,paling swulan maning yanu blke,hehe
dodolan touchscreen murah sadis http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9458
Reply
ngerek
bismillah,muga2 ana sing payu
Tak tambahi dodolane lur,tp ora bs cod,kirim2an via JNE
minat hubungi bae no nduwur lur Es Teh
dodolan touchscreen murah sadis http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9458
Reply
Dangkati maning ah
Yuh sing anget2 . . .
Sumonggoh dipilih dipilih
Es Teh
dodolan touchscreen murah sadis http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9458
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)