Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
promosi pilus
met awan mas,yu,um,lik,pimen kyeh kabare????ws pda mangan durung??



Klepon


Q pan tawa2 pilus..mbokan ana sing gelem....
ky kye keh potone....




Es Tehtahu aci
Gaspol,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.
Reply
#2
regane piranan eh??
saya suka siomay
Reply
gered mene bae um isine sing neng FB ne
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
wiw pilus karungan Josss
piranan kuwe?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(09-10-2011, 02:59 PM)laksonoadi Wrote: regane piranan eh??

sory tembe mbales......sing minyak malinda /kilone 12ewu kang....1bal'e isine 5kilo.....dadine 1bal 60ewu...tp yen tukune 1bal olih korting dadi 55...


1ne maning minyak sayur......1kilone 15ewu...1bal'e isine 6kilo...dadine 1bal 90ewu...tp yen tukune 1bal olih korting dadi 80ewu....




matur suwun.....



Gaspol,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.
Reply
bedane sing minyak malinda karo sing minyak sayur rasane apa yah?
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
(09-10-2011, 05:36 PM)Dwi Murdiartono Wrote: gered mene bae um isine sing neng FB ne

kuwe potone wis ana um wouow
Reply
#8
Kuwe olih ngindil2e siji2 apa ora kesel yah.. Nyengir

Joss um.. wirausaha Josss
Ngko dang kapan2 pan kulak pilus aring sampean wis..

jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
posisi nang endi kang?

ana kontake ora sing bisa dihubungi?
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
(10-10-2011, 12:17 AM)Man Sukrad Wrote: posisi nang endi kang?

ana kontake ora sing bisa dihubungi?

posisi Ujungrusi kang.......o ya bz nemen........keh no'e 085842017797....


maape ya awit mbengi mbuka kiye angel nemen dadine tembe bz mbales...


Medang
Gaspol,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)