Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
promosi pilus
(09-10-2011, 09:52 PM)yono Wrote: bedane sing minyak malinda karo sing minyak sayur rasane apa yah?


iya um...yen sing malinda yen deleg ng gulu rada aor...tp yen sing sayur ora...

toli yen sing malinda kuat tahane kurang luwih 1wulanan....
tp yen sing sayur kurang luwihe sampe 3wulanan....


Gaspol,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.
Reply
cepet2 akeh sg ngorder y bos Es Teh
"kecerdasan bukanlah segalanya...... yang terpenting adalah bagaimana dirimu bisa menghargai orang lain..... maka semua akan jadi lebih mudah....."
(karl fahrenheit)
Reply
(09-10-2011, 07:40 PM)auzhee Wrote: wiw pilus karungan Josss
piranan kuwe?

sory tembe mbales......sing minyak malinda /kilone 12ewu kang....1bal'e isine 5kilo.....dadine 1bal 60ewu...tp yen tukune 1bal olih korting dadi 55...


1ne maning minyak sayur......1kilone 15ewu...1bal'e isine 6kilo...dadine 1bal 90ewu...tp yen tukune 1bal olih korting dadi 80ewu....




matur suwun.....Klepon
Gaspol,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.
Reply
yuh ow pada ditukoni, aja mung takon2 tok :ampun:
Reply
kiye wis namung sebatas komen?

bokan ana sing pan nyicipi owh yuh, arip
Reply
mbokate kapan2 nyong luarkota nempil sekilo rong kilo olih ya um..... jare dewek pan anggo olih2 kawan dan sodara yang disana gitu...... Nyengir karo anggo lawuh wedang Medang mbuh apa.... cool nemen
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)