Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dokumen Rahasia CIA Tentang Penyerbuan Ke Indonesia Bocor..!
Hahaha ampunnnnnn ampun um sukrad,sorry mayori anda tertipu :-)
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
asyem ndean
wakakaka...
Guling-Guling

Judulnya serius nemen sung, aku nganti runtag kyeh. Nembe miki melu voting mbantu palestin vs israel nang kene: http://www.israel-vs-palestine.com/ps/en
Eh nang TCC ana trit kiye, yawisoh hawane dag dig dug der,.. Nutupi Rai
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
dasmad nmen sung.....
Kene wis gembor2 mring desa kiyeh....
dodolan touchscreen murah sadis http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9458
Reply
Guling-Guling

Amerika sing dadi negara Adidaya be ora wani,

pantese sing dadi negara adidaya Indonesia tercinta owh.

angger masalah sing ngintai senjata karo tank mesti H. Ghofur pengusaha wesi rongsok Tegal Guling-Guling

Ngikik maning
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
nt bajing loncate oya lur?
Wkwk Guling-Guling
(11-10-2011, 09:17 PM)asad-yy Wrote: asyem ndean
wakakaka...
Guling-Guling

Judulnya serius nemen sung, aku nganti runtag kyeh. Nembe miki melu voting mbantu palestin vs israel nang kene: http://www.israel-vs-palestine.com/ps/en
Eh nang TCC ana trit kiye, yawisoh hawane dag dig dug der,.. Nutupi Rai

Sante lur,aja kuwatir lan aja gemeter,esh adoh ka amerika sing kene :qeqe:
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)