Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] Ganti Windows
sedulur sedulur TCC sing melek teknologi, kiye nyong pan takon, bokan takone aneh ya ngapura ya karna nyong wonge gaptek,

critane kaya kie, misale ana laptop sing awit pertama tuku kuwe windows e XP, trus saiki pan di instal ulang ganti windows 7 (seven), kuwe kira2 kepriben ya???
tambah apik apa tambah lemot apa bisa rusak apa pibe?????

bokan ana sing ngerti atawa nduwe pengalaman wis tau ganti windows kaya kuwe, nyong dingein ngerti ya, bagi2 ilmune Es Teh

matur nuwun Es Teh
Reply
Kayakne tah orapapa kang, tp deleng spek'e disit soale enyong tah ngrasane windows 7 lwh abot dr pd XP , bisa diinstal tah pastine mung iya adong spek laptope rendah ya bisa dadi lemot, adong masalah driver hardware sg ora kompatible tah bs download , CMIIW Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
berdasarkan pengalamane nyong sih ora pa2, laptop e nyong sing kanane nganggo windows xp tp saiki nganggo windows 7. bisane tak ganti gara2 nganggo windows xp sering kena virus. alhamdulillah saiki bareng nganggo windows 7 aman sing virus alias jarang rusak.

angger masalah tambah apik apa tambah lemot apa bisa rusak ora patia berpengaruh, sing penting ram minimal segiga. angger spec e gede malah bisa tambah Josss

karuan windows sing paling enteng alias ora abot kue windows xp.

CMIIW Nyengir
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
(16-10-2011, 05:10 PM)ayiep_wawan Wrote: Kayakne tah orapapa kang, tp deleng spek'e disit soale enyong tah ngrasane windows 7 lwh abot dr pd XP , bisa diinstal tah pastine mung iya adong spek laptope rendah ya bisa dadi lemot, adong masalah driver hardware sg ora kompatible tah bs download , CMIIW Nyengir

(16-10-2011, 05:14 PM)bocah tegal Wrote: berdasarkan pengalamane nyong sih ora pa2, laptop e nyong sing kanane nganggo windows xp tp saiki nganggo windows 7. bisane tak ganti gara2 nganggo windows xp sering kena virus. alhamdulillah saiki bareng nganggo windows 7 aman sing virus alias jarang rusak.

angger masalah tambah apik apa tambah lemot apa bisa rusak ora patia berpengaruh, sing penting ram minimal segiga. angger spec e gede malah bisa tambah Josss

karuan windows sing paling enteng alias ora abot kue windows xp.

CMIIW Nyengir

matur nuwun wis pada comen, ngko tak kirimi klepon,

spek laptope aku kira2 kaya kiye keh :
prosesor Intel Atom N280 1,66GHz, 1GB Ram DDR2-PC5300, Harddisk Sata 160GB, Wlan a/b/g/n, bluetooth, card reader, webcam resolusi VGA serta bundle OS Windows XP,

nah angger spek e kaya kuwe windows e diganti seven kira2 kpibe ya??? Es Teh
Reply
#5
dangkati baen owh..
wis cukup lah semono..

Es Teh
saya suka siomay
Reply
(18-10-2011, 03:45 PM)tahuaci Wrote: spek laptope aku kira2 kaya kiye keh :
prosesor Intel Atom N280 1,66GHz, 1GB Ram DDR2-PC5300, Harddisk Sata 160GB, Wlan a/b/g/n, bluetooth, card reader, webcam resolusi VGA serta bundle OS Windows XP,

nah angger spek e kaya kuwe windows e diganti seven kira2 kpibe ya??? Es Teh

bener darmo no kweh

ora papa boz, speke enggal pada karo deke nyong.
deke nyong malah intel atom N270, wis nganggo windows 7 sekitar setengah taun.
masalah kecepatane cukup lah (kaya biasane), ora lemot nemen...

o y, suwun nggo Klepon



NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)