Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cah mburine terminal adiwerna pengin kenalan
(18-10-2011, 12:59 PM)kuter Wrote: aku mburine lurahe um,,,,,Nyengir

wah aku ora kenaL Lurah.e sapa
SUKETE ENYONG LUWIH ASYIK DARI PADA SUKETE KOEN

My Facebook
mas kartubi,,,,,arane.. lurah sing julukane lanange jagad,,,,wouow
warga TCC sing arane azzarika ya kae cah pesarean mburi terminal owh, yen aku cah kalimati komplek masjid Nyengir
(18-10-2011, 02:34 PM)kuter Wrote: mas kartubi,,,,,arane.. lurah sing julukane lanange jagad,,,,wouow

wah aku ora paham yah,
aku ra ngurusi masalah politik soaLe
hehe
SUKETE ENYONG LUWIH ASYIK DARI PADA SUKETE KOEN

My Facebook
(18-10-2011, 03:51 PM)tahuaci Wrote: warga TCC sing arane azzarika ya kae cah pesarean mburi terminal owh, yen aku cah kalimati komplek masjid Nyengir

ou, Masjid apa ?
SUKETE ENYONG LUWIH ASYIK DARI PADA SUKETE KOEN

My Facebook
met gabung jon...

jebule akeh bocah pesarean neng kene

pada kenal beni ora ? sing bocahe ora udud tp doyan nginung qeqeqe

umahe ndesep ng mburi terminalan

NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
monggo, denak, medang, moci, udud, welcome to tegalcyber Es Teh
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
(18-10-2011, 10:32 PM)bocah tegal Wrote: met gabung jon...

jebule akeh bocah pesarean neng kene

pada kenal beni ora ? sing bocahe ora udud tp doyan nginung qeqeqe

umahe ndesep ng mburi terminalan

kayane ana tpi ra paham rai
SUKETE ENYONG LUWIH ASYIK DARI PADA SUKETE KOEN

My Facebook
(19-10-2011, 12:30 AM)budiofortuner Wrote: monggo, denak, medang, moci, udud, welcome to tegalcyber Es Teh

yuH nNg angkringan
SUKETE ENYONG LUWIH ASYIK DARI PADA SUKETE KOEN

My Facebook
berezz ws,,,
,hidup pesarean,,,
wkwkwk,,
Adhe_One\'s,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Aug 2011.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)