Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
melu kenalan um......
melu kenalan..

jeneng > zecko bae
jk > lanang
domisili > tegal
kerjaan > kuli spidol kr kapur

wis ahh... kaya kuwe bae Nyengir

suwun...

Es Teh
zeckozimmy,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2011.
MedangNyate ndisit
welkam.... sugeng rawuh om....
met kenal ya...
tahu aci
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
#3
sugeng rawuh

dienak ng kene..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
met gabung wa...

ora dalahi alamat umahe ? bokan ana sing kenal wa,,,
sing penting aja alamat palsu bae...

muga2 betah neng TCC wis
aja klalen bagi Klepon lan ilmu sing bermanpangat !!! Nyengir
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
welcome um, kabeh sedulur Klepon
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)