Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kenalan jon
Assalamu'alaikum,
numpang kenalan ya um,
(Hahaha, member suwe tapi nembe kenalan Patak Sendal)

Nama: Yusuf Ardi (undang bae ucup)
Umur:18 th mlaku
asal: Cedeke Mejasem
Domisili: Kota Kembang (Mbandung)
Gawean: nggolet ilmu neng IF-ITB
Facebook: facebook.com/yusufardinugroho
e-mail: yusufardi97[at]yahoo.com
YM: yusufardi97

wis semono bae um.. semoga TCC jaya selalu :)
Wassalam.
Always keep your eyes open. Keep watching. Because whatever you see out the window it can inspire you.
-The September Issue
welcome to TCC cup. haha, ora tau katon cup ?? Xixi

ditunggu kontribusine nang TCC cup Josss
This is Real life, so. Deal with it.
haha iya kyeh, nembe ngaton bae. Xixi
yaul wis, moga bisa rewang2 sitik lah ya
Always keep your eyes open. Keep watching. Because whatever you see out the window it can inspire you.
-The September Issue
Kancane nt yo? Kancane yoyo cup? Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
monggo digawe enak nang tcc, luru sedulur, medang, ndopok, Udud
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
(18-10-2011, 08:11 PM)ayiep_wawan Wrote: Kancane nt yo? Kancane yoyo cup? Mendem

yaul o, nembe wingi kenalan neng trit kie.. hahahaha Nyengir

(19-10-2011, 12:47 AM)budiofortuner Wrote: monggo digawe enak nang tcc, luru sedulur, medang, ndopok, Udud


sip Josss
Always keep your eyes open. Keep watching. Because whatever you see out the window it can inspire you.
-The September Issue
salam kenal cup salaman

aja klalen bagi ilmu lan klepone !!! Nyengir

sing terakhir, keep posting o cup... Es Teh karo Udud
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)