Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marga nji dan nggi
#1
Perkenalan...
Cow, "Halo cew, sendirian aja., lg nungguin siapa ?"
Cew, "He..", jutek.com
Cow, "Oiya kenalin, nma q Ji'i.,"
Cew, "Lani.." masihjutek.com
Cow, "Ngomong2 marga kmu Nggi ya ? Hehe."
Cew, "Kok tau ??"
Cow, "Kliatan dri gayamu, NggiLani., haha."
Cew, "Hehe., bsa aja., pasti marga kmu Nji kan ?"
Cow, "Lho, kok bsa tau ??"
Cew, "Kliatan dri mukamu, NjiJi'i., haha.,"
Cow, "Heee..?!!"
Diem2an beberapa saat...

sumber seko facebooke kancaku...

qeqeqeqeqeqeqeqeqe
saya suka siomay
Reply
jaman siki emang ana ana baen idene qeqeqe
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
Adong iqbal tah margane nje, njelei lan njepat dayike qeqeqe
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
lg umsum nemen model2 kata gombal kya kue arip
Reply
dari pada koen yiep ....
senenge ngeledeki tapi deweke tah iya Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
Ji'i kayong mlasi nemen ah Ngikik maning

pelecehan nama kweh Guling-Guling Nyengir
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
jero nemen yakk dadi sing lanang...
kayong dirungokna cleng nemen ning kuping....
pedez nemen ning ati....
cah lanange ndean mengkered langsung mlayu banter balik ning umah karo ngosek
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)