Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Si Tampan Sudah Mendapatkan Pasangan
Tongue 
nggo lucu2 baen kyeh ya wa..


lanjutan dari foto kang mas sing fenomenal nang dunia maya akibat gaya maskulin dengan rambut biak s*litnya qeqeqe sing didadekna profpic daning um itonk juga...

Ngikik maning
Reply
Guling-Guling dulu dah
narsis
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
Dayike mawur qeqeqe
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
Asem keh...kuwe tah nesih sedulur garo priyono nyoto owh Palu2nan
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
Astaghfirulloh wouow
pait pait pait
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
Guling-Guling

si ganteng dan si cantik

Ngikik maning
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
Nyengir kuwe temenan qeqeqe
bisa kaya pangeran kodok karo putri keong nement ah.!
wonk pinter akeh, tp kadang sing bener setitik..
Reply
Aja pada ngLedek His! Palu2nan MeLaaas Anake wong Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
Guling-Guling

takirani potone bocah kuwe kamen ente ci Palu2nan

Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
rupane ruwag nemen syung qeqeqe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)