Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Windows 7] Tegalcyber Login Screen
om ojie yang memulai lebih dluan saja ....
biar para pakar menambahkannya Es Teh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
wouow ko tak coba jon... suwun ya...

saiki nyong ud pake sepen Paes
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
si pan nganggo Tune-up styler.
monggoh..

** wallpaper-e suwun kang.
cuma kurang bening sitik sih. Ngikik maning


Code:
http://www.2shared.com/file/wWfK7FI-/TCC.html
Leave and Let me Go..
Reply
ng layar 4:3 dadine lonjong ji,,, laka sing nggo versi 4:3?
monitore esih jadul kiye Isin nemen
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
dicoba dulu makanya buat yangg 4:3
Juragane
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(02-11-2011, 08:44 AM)Scyferdz Wrote: si pan nganggo Tune-up styler.
monggoh..

** wallpaper-e suwun kang.
cuma kurang bening sitik sih. Ngikik maning

soale kuwe tak gawe ukuran 1024600.. ben resolusi sg luwih gede tinggal menyesuaikan resize ne
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Josss

wez tak nggo Nyengir

NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
bisa apa ora? Juragane
ndeleng lhennnn
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
cara gawene pimen um???
aq warai owh
Reply
yah windows vista ra bisa ya? Ngukuri batuk
request nggo vista 64 bit ya ji Es Teh
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)