Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cah pati melu kenalan kiyee
Wink 
perkenalken kulo saking pati kec.gabus ndesone mojolawaran

aq nda iso ngeposting maning!!
knpa yooo....????
cahkeyen,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
ora iso ngeposting kepiben um ?


[Image: logo_baru.gif]
Yaa . .
salam kenal juga ya.
smoga manfaat n nambah kanca nang TCC.
aja klalen ngejak kanca liyane.
aja nyampah n posting sing ora prelu ya. sing semangat gawe dopokan.
steycun terus gamen TCC aja berpaling ke pelukan yang lain Ngikik maning

Yen ana dopokan sing manpaat aja klalen kirim klepone, tapi adeng elek ya dimaklumi bhae Nyengir
wis oh, bar gawe dopokan kenalan langsung gawe dopokan apa mbuapa.
Sing penting ana mangpaate

Salam Hangat Semangat TCC Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
#3
sugeng rawuh

Maturnuwung kang.. adoh2 sing pati gelem gabung TCC..

Medang
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
[Image: panjang.png]

salam kenal sing nyong um...
moga bermanfaat...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)