Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan ndisit
Assalaamualaikum..............
melu perkenalan ndisit ya kang.....
aran : hakim
umur : 25 melangkah
Lanang Tulen
Domisiline semarang tp meh pindah nang tegal
asline pemalang
kerja nang PT. DES Teknologi Informasi (DESnet) ISP (Internet service Provider) sing arep buka cabang nang Tegal Kota
alasan gabung : ben akeh kanca nang tegal
hobby ne mangan...
ym : hakim_desnet
wis ya.... salam kenal kabeh, moga2 bisa nambah kanca sing akeh nang tegal.... maturnuwun....
hakim desnet,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Dec 2011.
#2
sugeng rawuh

dikepenakaken mas hakim..
sukses kerjaane.. Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
[Image: logo_baru.gif]
Yaa . .
salam kenal juga ya.
smoga manfaat n nambah kanca nang TCC.
aja klalen ngejak kanca liyane.
aja nyampah n posting sing ora prelu ya. sing semangat gawe dopokan.
steycun terus gamen TCC aja berpaling ke pelukan yang lain Ngikik maning

Yen ana dopokan sing manpaat aja klalen kirim klepone, tapi adeng elek ya dimaklumi bhae Nyengir
wis oh, bar gawe dopokan kenalan langsung gawe dopokan apa mbuapa.
Sing penting ana mangpaate

Salam Hangat Semangat TCC Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)