Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I T B
ohh um cah nelangsa nang bandung juga? aja aja sekampus karo aku Ngikik maning
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
(06-07-2010, 07:06 PM)cah_nglangsa Wrote: nyong kenal wong tegal nang bandung akeh emeng hiz.. tuku sega goreng nang ndibae, bakule wong tegal.. kenalan bakul sega goreng nang Dago ana 2, nang jatinangor ana 4, nang setiabudhi ana 1. nang DU sing nyong durung pernah takon... (Hobine nakokna domisiline bakul sega goreng Ngikik maning)

ndean tah iya ya mas..
mung maksud'e aku mau sing mahasiswaNe lho...
oh akeh wong tegal sing dodolan neng bandung??
ya wis ngko dang maring bandung maning tak goleti,ben olih diskon.hehee
YAKIN "SAYA PASTI BISA" ITU PENTING!

No Matter How Slowly You Go, As Long As You Don't Stop


with luv,
Shaluna sari
Reply
nyong be mental pan mlebu kampus kiye... ngosek
angger kakange nyong likuh mlebu, tapi taun mbangkana.. qeqeqe
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
berarti kakange ente hebat ya.. Es Teh
Reply
hebat sih ora lah,, cm lg beruntung bae.. seki lg S2 nang FTMD malah, njukut Mesin maning.. biayane sing ora patut,, larang ya? seki gadi dosen PNS nang Polman Bandung, ngerti kang? jare uwong2 ngertine sekola Polisi Guling-Guling
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
ora ngerti, angkatan mlebune kapan toh?
Reply
mlebu thn 90-an, Polman mbiyene namane PMS-ITB, sing nang Kanayakan-Dago
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)