Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Win7] TCC Loginscreen v2
(19-12-2011, 02:14 AM)wadukepor Wrote: source gambare nang ndi kiye jul, njaluk oh.
pan tak kreasi hehe
cek VM um Josss

(19-12-2011, 02:55 AM)ady Wrote: gambare cocok karo temane aq..!!! Nyengir Fantastic Josss

sipp suwun um Paes
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(19-12-2011, 09:24 AM)Scyferdz Wrote: kie nggo WIN7 tok apa pime wa'??
q nyacak go Vista ora dadi.. ngosek

iya um. sesuai judul dopokan Nyengir
drg bisa nggaweni nggo vista soale laka bekakase um Melu bae
upgrade dadi 7 bae um vistane Nyengir
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
sip, suwun ya jul

Josss

ben dawa
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
sipp pada2 um Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
win xp oh Ngikik maning
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
(24-12-2011, 04:23 PM)iqbal Wrote: win xp oh Ngikik maning

silakan cari toolsnya dan itu gambare ada di VMnya kang wadukepor Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)