Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FTP] Game PC
halo sedulur kabeh,
pada bosen ora leptope kosongan tok laka dolanane ?
kyeh tak ngein link download game, nggo linuy bisa nggo winwos ya bisa.
koneksine via FTP, apa kuwe ftp ?
*gampangane kaya LAN, bisa direct danglot, bisa nggo danglot manager + no waiting time Nyengir

nah, danglote ana rong cara [OS pinguin] + [OS win*] + [Mac OS]
1. liwat browser, carane gari mbuka link kiye.
ngko ketemu folder akeh, gari milih sing pan didanglot endi.
ora enake kudu siji2 milihe, ora bisa sisan.

2. liwat nautilus (aka explorer in winwos)
carane ??
buka nautilus >> menu File >> Connect to Server >> pilih public ftp >> isi alamat :
Code:
ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games

yen ura, buka nautilus >> menu Go >> Location >> isi address nggo alamat sing duwur.


daftar nama games (win* bisa, pinguin bisa - wine :P ) :
NB : win* bisa nggo aplikasi kaya FileZilla, dll


okeh semono ndisit, ngko gampang yen ana sing kurang.
suwun ya sedulur.

hehe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
yuuuh ngerek

ben dawa ben dawa
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
melu nambahi secuil

Quote:http://ftp.195.135.239.133/incoming/games/
http://ftp.213.34.251.176/Games/
http://ftp.ftp.media.atllan.ru/Other/Games2/
Tegur bila Salah
Reply
mbokan ana sing pan nambahi maning
ngerek
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
Kiye game full apa demo um?
Tak bukani isine folder demo. Ngikik maning
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
sing demo ana, sing full ya ana.
donloti bhaen um Guling-Guling
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
maksude ftp go apa be?

bar donlod ora bisa lgsg dinggo dolanan?
Reply
Quote:*gampangane kaya LAN, bisa direct danglot, bisa nggo danglot manager + no waiting time
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)