Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
google panel
#1
nyong pan pamer google panel wekene nyong..
mbokan ana sing wis malih ya berarti wes update pada karo nyong
Nyengir Nyengir Nyengir

[Image: tumblr_lwlncjUPO71r5re65o1_500.png]
saya suka siomay
Reply
wah apik ya um Josss

kwe apa sih ? gunane nggo apa ?
terus yen pan kaya kuwe carane pimen ya ?
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
#3
ndisit kan lurusan neng nduwur

konsep lawas (Click to View)
saya suka siomay
Reply
google mengalami perkembangan pesat ....
dan tak mau kalah dengan yg lainnya Es Teh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
Panel anyare mung ana neng chrome apa bisa neng browser liane? Bingung Kyeh
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)