Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[PO] Jaket TCC season 2
----------LAGI PROSES CETAK----------

Maap sedulur,, kiye dimein mandat seka sing ijo2.. aku juga nembe kelingan trit sing mbiyen wes ilang.. dadine kiye gawe anyar maning ya....

aku sih wes tuku sing season I wingi.. menurutku jakete nyaman n enak di enggo.. Josss pokokmen

terus sisan bisa nggo promosi TCC dong lagi mlaku mlaku.. *bisa olih diskon juga dong lagi tuku neng warteg* Guling-Guling

regane ya mung Rp 135.000 tok kiyeh... tapi durung nggo onkir ya nggo sing luar tegal..
daripada nggo tuku jajan mending nggo tuku kiye...

mbayare jare langsung bae neng um Cuph3 sing neng Tegal.. ato PM darmono wes ya Guling-Guling
sing pesen *tolong modod di update na ngko soale minggu ngarep pan UAS mbokan ra sempet*
kiye ditunggu anjog tanggal 15 Januari, 12 pesenan, bayar langsung cetak.. dadine sewulanan keh....
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
jakete aku season I durung tak jukut pime ya Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ya DL,, bisane ora dijukut2?? ngko wes dadi awu loh..... Nutupi Rai
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
regane pira . . . . ?


Nubitol um gdine ra paham apa apa
Riyan,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Dec 2011.
Reply
135ewu tok kiye jon.... Josss
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
pn marani ng umahe um cuph3 ora weruh dalane.. jalan kapuas aku ra paham *aku wong brebes drung apal dalan tegal* mein petane y kena o, jaket dadine tgl pira?
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
aku mau dong kaks lagi pengen beli jaket juga soalnyah Muachhh
Reply
wouow pengen tuku sunk, apik yah sedulur....
GARUDA didadaku SNSD dihatiku
Reply
gen o pada tuku pada tuku ben cepet produksiiiii
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
(30-12-2011, 02:59 PM)pegeg Wrote: pn marani ng umahe um cuph3 ora weruh dalane.. jalan kapuas aku ra paham *aku wong brebes drung apal dalan tegal* mein petane y kena o, jaket dadine tgl pira?

peta wis ana ning dopokan acara, monggo meluncur langsung ning dopokan tsb Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)