Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[PO] Jaket TCC season 2
orapapa.. jare um nono kana transfer neng um nono :P
ndi kiye sing liyane??? ngerek
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
nyong pan ngerayujasak ndipit, doakna ya XixiXixi
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
aku pan pesen pimen carane ?????
SUKETE ENYONG LUWIH ASYIK DARI PADA SUKETE KOEN

My Facebook
Reply
aku pesen ukuran M,
mbayare pimen ?
terus kapan ?
SUKETE ENYONG LUWIH ASYIK DARI PADA SUKETE KOEN

My Facebook
Reply
sip mbayare maring mbah cuph3.. ana alamat e kae... trus ngko dong wes 12 kuota langsung gawe um...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
(05-01-2012, 03:14 PM)Ayunii Wrote: sip mbayare maring mbah cuph3.. ana alamat e kae... trus ngko dong wes 12 kuota langsung gawe um...


alamate endi ?
terus mbayare kapan yah ?
SUKETE ENYONG LUWIH ASYIK DARI PADA SUKETE KOEN

My Facebook
Reply
#27
neng postingan pertama ana owh mas..
Nyengir
dibuka maning yak
saya suka siomay
Reply
Bahan.ne sing apa mba?Es Teh
hadapi yang ada di depan-tatap masa depan
FB
Blog
Reply
wahhh,, langka sing anyar kiye um modele???

aku wis oligh sing coklat, pingin sing warna ungu langka?? wouow
Ora Pingin lara ati terus karo cah wadon
Reply
[Image: vlEU4f071b22b2b47.jpg]

==============================
[Bisa kaya kue mba'?], q luwih seneng si Black..
yen coklat, kurang ngeh soale. mbokan bisa kabari ya.. ampunnnnnn
======================================
Leave and Let me Go..
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)