Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Danbo, Inilah Kisah Boneka Lucu dan Menggemaskan
Unyu unyu, pengin gawe izt lah ,
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
Reply
(31-12-2011, 02:49 AM)laksonoadi Wrote: Danbo-sama versi Tegal
1. Danbo karo simbok karo bapane, lagi mlaku mlaku, nyong keren o ya??
[Image: 2rvzokx.jpg]

2. Danbo, lagi dolanan.. yuh kabeh dolan bareng karo enyong.. \(^0^)/
[Image: 2e67oqr.jpg]

3. weh kabeh, tolong keh, njaluk koinne..
[Image: 4tqzr8.jpg]

4. ndeleng apa? laka lanang gagah maning sing bisa dideleng? Guling-Guling
[Image: 15znldx.jpg]

5. Arane enyong danbo kyeh. met kenalan Salam sayang
[Image: 4495902409_9b999c62a5_o.jpg]

Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#13
Es Teh nggo balyuni...

Josss
saya suka siomay
Reply
lucu yah, simple but so cool~~ kawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai~
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
blueprint danboo sing versi amazon.co.id
ana cap2an amazon.e kaya ng danboo sing larang Nyengir

Quote:http://www.indowebster.com/download/file...lueprint_1

bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
kyeh. gaweane aku.. Fantastic
.
.

this is my signature
.
.


Reply
kae d bahasa tegalna kocak men ah artine jebulane Ngikik maning

keren" kabeh ah danbone Es Teh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)