Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pengumuman terbaru ttg TCC Januari 2012
sing sering nongkrong ng markas sp bae ? nyong pengin dolan mono, ben kenal kabeh karo bocah TCC

Es Teh
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
#32
dolan bae jon ; neng jalan kartini neng jejere Store Blackberry / hp2 / android yah ...
kayane ws mulai intens kiye ngumpul2 e dadi dolan bae jon ..
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
penGen mono Tapi durUng ana siNg weruh nang dunia nyata ne hahahhaa Nyengir
TEGAL
Reply
dolan bae mono um. mengko weruh penampakan cah TCC sing ganteng karo sing ayu.




ngger mono laka sig ganteng karo sing ayu ya berarti anda belum beruntung. :xixixi:
Okupasi Terapis
Reply
semoga TCC makin populer
sp bae ketuane nang ndi bae mabese

Nyate ndisit




salam
langka kata terlat go belajar
we want pas
Reply
lukman : ketua regional tegal TCC saat kie om cuph3... sing neng fb arane "asline wong tegal"... donk markas besare neng jalan kartini no 46A... dolan mono bae mngko ktmu karo warga2 TCC sing ndilalahe ana neng kono... Es Teh
Reply
Ngadakna perkumpulan owh um,, nggo warga2 sing esih piyik...
ben bareng2 kenal,, mbokan ana petakonan sing rumit kan tinggal via phone apa via Medang
ben kenalan'e ora pada lewat dunia maya tok... hehe
yugo berit,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
dolan maring markas rit... tp gawa jajan go penjaga markase... Guling-Guling


Udud ben gaul... Ngikik maning
Reply
Ning endi sih Tempate?? Piben maning yah Nyong Daterna Lhen eben aja nyasar2! .... ngebut
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
trojan : wingi pas workshop perdana tcc ora teka sampean kang??/
neng kartini kang,...neng ruko anyar,sblhe ana conter NOKIA... pokoke ngrep rmh dinas wawalkot persis... Es Teh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)