Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
perkenalan
Assalamu 'alaikum Wr. Wb.

selamat pagi...
halo kang-kang, mbak-mbak..
kenalaken...
nyong arane Riza Ferdiansyah/Rija/Rijal/Reza (1989)
asal tembok,,
tahu aci
domisili kampung melayu jaktim,,
bocah kuliahan jurusan komputasi statistik,,
alasan gabung pengin ndopok nganggo bahasa ibu pertiwi/ngapak (gatel nganggo B. Ind. terus), karo golet informasi bermanfaat...
facebook riza_awesome[at]yahoo.com
salam kenal y... semoga bisa kancanan apikan karo wong TCC

Nyengir
ora_reka_reka,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
sugeng rawuh uuum..
btw tembok e tembok endi eh?
there is always simc in my heart
Reply
tembok Banjaran... salam kenal y...
Mburine SD1, njenengan wong endi y
ora_reka_reka,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
salaman salam kenal jugaa..
aku wong pesarean um.. mburine terminal anyar sing ngarepe pku muhamadiyah..
there is always simc in my heart
Reply
Selamat datang, wedeh kampung melayu cedek tempatku Nyengir
ngko mbokan ana kopdar regional jakarta melu yak Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
Wah bocah STIS nambah maning keh.. Subforum STIS diisini woh ben ra sepi
Slamat datang yah yah Josss
Reply
[Image: logo_baru.gif]
Yaa . .
salam kenal juga ya.
smoga manfaat n nambah kanca nang TCC.
aja klalen ngejak kanca liyane.
aja nyampah n posting sing ora prelu ya. sing semangat gawe dopokan.
steycun terus gamen TCC aja berpaling ke pelukan yang lain

Yen ana dopokan sing manpaat aja klalen kirim klepone, tapi adeng elek ya dimaklumi bhae
wis oh, bar gawe dopokan kenalan langsung gawe dopokan apa mbuapa.
Sing penting ana mangpaate

Salam Hangat Semangat TCC Josss


mbokan pan ndeleng kabeh dopokane nyong
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
Selamat Datang di TCC
Selamat bergabung !
Salam kenal Es Teh
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
Reply
#9
sugeng neng TCC wa... Mendem
arane kayong unik temen ora reka reka Guling-Guling
Reply
selamat datang di TCC om ora reka-reka Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)