Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebookan nyambi ndopok?
#11
HTTPS urung bisa ji..
jajal ji dicek.. soale nyong bisane ngakses HTTPS Ngikik


Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
kye sing https ora bisa..
maring https://www.facebook.com/settings?tab=se...n=browsing trus di uncentang..

iya sih kendalane ning kene kurang maksimal, soale TCC dulung nduwe alamat SSL ya Mikir
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
iyaaah keh aku HTTPS. ok tak coba jul. Josss

jul nyoong ora bisa chating neng fb daning ? Ngukuri batuk
Assalamualaikum
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)