Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 Mobil Nasional (Buatan Dalam Negeri)
kiat esemka rajawali apik yah
bagian ngarepe enggal kaya honda crv sing anyar ng mburine kaya land rover dadi lega bisa nggo 7 penumpang duwur maning ng mbokan dalane banjir bisa liwat kaya Josss

kiat digdaya ya apik katon keker nemen
arina,komodo mobil.e unik Nyengir

muga2 sukses nggo industri mobnas kabeh.e
muga2 juga bisa nduwe esemka rajawali apa digdaya apa arina #ngarep Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
keren ya gaweane Fantastic , moga arina bisa denggo secara bebas nang kampus Nyengir
tapi sing gawe rada mangkel kwe komene gubernur, kurang ngedukung nemen yaa Mikir
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
Wis weruh wujud asline Mobil esemka keren nemen. Tak pkir sing digawe smk cuma body ne tok, jebule 80% sparepart e lokal jg. Es Teh smk trucuk.
Ari smk ne bisa gawe mobil sarjanane bisa luwih keren ya? Josss
Oiya sing maleo bisane ura dilanjut?
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
Reply
sing gadi pertanyaan..
bisa'e wz ana SDM sing lumayan2 kaya kuwe tp produk lokal durung maju.. Mikir
sing salah dongene sapa..?
wonk pinter akeh, tp kadang sing bener setitik..
Reply
katanya "Cintailah Produk Indonesia"
kok pak Bibit bilangnya gitu.. merkabak
.
.

this is my signature
.
.


Reply
#16
(08-01-2012, 02:51 AM)Trojan Horse Wrote:
Quote:WONOGIRI: Gubernur Jawa Tengah Bibit Waluyo mengaku belum tertarik untuk menggunakan mobil Esemka sebagai kendaraan dinas.

“Saya lihat mobilnya saja belum, kok mau makai. Mobil dinas atau umum harus melalui banyak tes, termasuk tes keamanan. Jangan cari muka lah. Apalagi sampai memasang plat nomor dinas di mobil itu. Itu namanya sembrono,” Dia menyatakan uji keselamatan terhadap mobil Esemka merupakan hal yang wajib karena menjadi penentu apakah mobil tersebut layak digunakan atau tidak. Jika tidak melalui uji keselamatan terlebih dahulu, lanjut dia, maka terlalu gegabah untuk menggunakan kendaraan itu. “Jika ambrol di jalan terus nabrak kebo piye?,” paparnya sambil tersenyum. (3 Jan)


Aduuuh Kata2ne kayong Nusuk Nemen! Aq bener2 Priatin! Sing Arane gawek mobil ning endi2 ya emang harus uji keLayakan! Tapi Yen Nabrak Kebo tah MobiL Marcedes be bisa nabrak Keboo yen sing Nyetir matane serab! Xixi Lha wong siswa esemka lagi berkarya bukannya dikasih spirit eben Luwih Joss Maning, Josss maLah ngomonge nylekit banget! Njenengan Sebagai apa sih Bit? Gubernur oya?! Mbok Ya Njenengan Haruse mbantu Mein Dana Kanggo mempercepat uji kelayakan!! Aja AsaL Cas cos cas cos! Gubernur kok kaya kue! ora ndukung Karya Anak Bangsa! Gedeg-gedeg Wiis lah ra sah dipikiri omongane Bibit! Kyeeeh uji keLayakane wis Bereeees! http://wartatv.com/index.php?view=video&...Itemid=130 Eben Langsung muncuL Video pimen Mo? Tulung

Ya begitulah mental pemimpin yg berotak kerdil.. perseteruan lama gara2 pan mbangun mall ora olih.. wkwkwk... Ora elegan nemen oya.. Urung maning komentare walikota semarang. (Yen media ora nambahi ya ) Monine Jokowi jangan narsis lah.Cukup kordinasi dgn siswa.. Justru berkat beliau narsis kwe pamor mobnas naik,publik menyoroti,DPR rapat dsb. Coba meneng2an.. tolih moni smk semarang luwih hebat, pan meluncurkan tp kedisitan. Loh, ng teknologi kwe laka disit2an, canggih2an lah ya monggoh.. justru sing paling keri kudune luwih canggih..saingan sehat oh. Ora mung ndobos thok.. Ndi len jajal kaya apa deke semarang? pemimpin2 sing ora pantes!!katon bodone!! lalim..emosi yanu!!

Jaba kwe komentar cuman nggo adu mental politik ya mbuh bae, sing jelas sapa sing membuktikan ora asal ngomong kwe sing patut diapresiasi..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
Yaaahhh.. Pak bibit...jarene pan bali ndeso mbangun deso!!!!

Nyatane? ?? Mbiyen nang solo pan di gawe mol, padahal tempate kue tempat sejarah. Di solo kue wis akeh mol, wis akeh pusat perbelanjaan sing bisa nyukupi kebutuhan wong solo. (untung jokowi nolak)

Kie wis ana bocah desa sing mbangun teknologi malah ora di apresiasi!!!
Okupasi Terapis
Reply
ya memang pak bibit kaya kuwe lah Nyengir loken wong sedunia pan apik kabeh? Ngikik maning

topike mobile bae lah Nyengir kira-kira desain mobil selanjute kaya ngapa yah Nyengir

nyong pan koreksi esemka rajawali: mobil segede kuwe mung 1500 cc apa kuat?
nek di pikir-pikir ora cocok lho..
Reply
#19
Ya semono kurang sih, tp yen nggo maring sawah karo blanja ning pasar ya ora masalah.
kecuali sawahe ning gunung.. Ya inovasi kudu terus dilakukan sih.. eben kualitase semakin apik. Muga2 ya ora mung anget2 tok. Kuwe pesenane jare wis anjog 2000, ebat yah wong indonesia...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)