Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C-1 Motorcycle
mbokan pan ndeleng, monggo cekidod

http://www.youtube.com/watch?v=YQgTne7TAGY
apik yaa
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
kuwe mobil apa motor? apa dudu loro2ne? Fantastic
Reply
dideleng seka body, jumlah ban, jumlah pengendara, karo gerakane / modele, trus judul trit + videone nyong ngarani sih motor Ngacir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
kwe rodane pira ehhh....
sing katon loro yak tapi nek mandeg bisa ngadeg dewek ora ngglewang..
Fantastic
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
kwe ne mandeg nang lampu merah ora tiba? apa ana autocagak e? Xixi
jaman makin canggih
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
idih apik nemen,,, bahan bakare tezi ngannggoo bengsin??
Ora Pingin lara ati terus karo cah wadon
Reply




















wouow keren nemen ah..tapi cilik ya, muat wong siji tok
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
hahaha, motore malah kocak kiye qeqeqe
pan bensin pan solar, sing penting irit bhae. hehe
bisa muat akeh um, wong 3 bisa kuwe kayonge, sing siji nyetir, siji pangku, siji ndodok.
Ngacir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
angger bahan bakar e nganggo uyuh tah bagjane adol karangan wis
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)