Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amazing Eksperimen
Aku nembe deleng video apik keh,, moga urung ana sing post,, Ngikik maning
percobaan sing apik men,, dong ana sing ngerti cara gawene, aku njaluk owh,, arep belajar ... Nyengir
kyeh videone,,
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
kiye kudu maring tekape um ?
daning server error ? Mikir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
video ap kye kang Nyengir Udud cz onglene g0 hp arip
budiman,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
his,, bisa koh.. nang youtube aku durung olih soale sing kyk kie,,
dadi seka siitus video liya.. Ngikik maning
video perubahan bentuk serbuk sing ditabur nang nduwure benda apa mbuh... Nyengir
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
bisa keren nemen kaya kue aaah ?? Syok nemen

kueh serbuk ap um ??

kueh bisa dadi lope" ora gambare? keren ooh kena ngo nembak uwong, kan keren atik serbuk. hehee narsis
Assalamualaikum
Reply
kuwe apa sih? nganggo magnet yah um?
Reply
@didonk: iya kue,, aku pengen gawe donk.. Nyengir
angger bisa tah,, kena nggo demo.... Nyengir Demo cinta.. Guling-Guling
@Rajawali : kayonge iya um,, magnete di getarna apa pmen mbuh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
iiih hayuuuh geh ....
ajha ajha kang prot pan demo cinta karo dodoonk Ngikik maning
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
oh nyong ngerti um,
perkayongane sih kuwe getaran ya sing digunakna,
mung nyong rada bingung kwe getaran seka ngendi, suara apa ana rotor e nang ngisore.
trus masalah bentuk, kayonge teksture wis emang dibentuk sedemikian rupa, gadi mengikuti intensitas getarane.

cemiu
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
(08-01-2012, 11:06 AM)iqbal Wrote: iiih hayuuuh geh ....
ajha ajha kang prot pan demo cinta karo dodoonk Ngikik maning

his,, Palu2nan
hahha

@wadukepor:iya um, aku mikire y getaran,, tapi gawe tekstur sing sdikian akeh dalam sekian detik pben carane yah... angger seka getaran tok ga mungkin deh,, ana magnet juga,,, n serbuke kayonge hudu serbuk biasa.. CMIIW. Nyengir
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)