Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ngukur Jarak buta mata
Ukur jarak buta mata

halo sedulur, cepetan bhae ya kyeh. wis 5 watt matane, haha.
saben wong mesti duwe sing arane jarak buta,
apa kwe ? ya kuwe sudut pandang jarak sing bisa dideleng karo mripate sampeyan2 kabeh um.

wis ya daripada bingung, langsung bhaae wis.
selamat mencoba
wangsit
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
waaaa,,, matane wis kiep kiep kieeee...
turu ahh
there is always simc in my heart
Reply
wah iya kang.. NyengirEs Teh
Tapi normale pira kue jarak mata? 25cm ya?
hadapi yang ada di depan-tatap masa depan
FB
Blog
Reply
aku matane wis tak perekna nganti nempel layar daning O ne sajege ezsih katonv Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Nt layar HP sih jul Palu2nan jajal ganti layar tancep Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
(09-01-2012, 05:22 AM)wadukepor Wrote: Ukur jarak buta mata

halo sedulur, cepetan bhae ya kyeh. wis 5 watt matane, haha.
saben wong mesti duwe sing arane jarak buta,
apa kwe ? ya kuwe sudut pandang jarak sing bisa dideleng karo mripate sampeyan2 kabeh um.

wis ya daripada bingung, langsung bhaae wis.
selamat mencoba
wangsit

hahaha....uwane pinter nemen sung...Klepon
GARUDA didadaku SNSD dihatiku
Reply
aq sempe mendog layar ganing O'e esih katon bae yah..? Mikir
wonk pinter akeh, tp kadang sing bener setitik..
Reply
iyaaah hilang kueh O'ne. Syok nemen
Assalamualaikum
Reply
iya bisa ilang yak Es Teh
kayane pengaruh retina apa pupil yak nek melihat terlalu dekat akan membesar akhire mata bisa menjadikan objek kabur Ngukuri batuk...embuh dinkkk Nyengir
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
#10
dudu ilang tapi gara2 fokuse maring X sing ng sebelah kanan sedangkan O ng sebelah kiwa dadine pandangane myilang otomatis fokuse maring Xsemakin dekat semakin ilang karena semakin sempit penglihatane sedangkan jarak X maring O kue amba Ngacir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)