Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lik narti ayu temen
assalamualaikum

salam sejahtera

selamat pagi


lik narti melu kenalan ya tonk
warahi yak
lik narti critane nembe ditukokna laptop daning bojone

aja ditakali yak
lik narti,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
selamat datang ng TCC lik sugeng rawuh
mecing oh Isin nemen
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
yess ana wong ayu...
nambah maning wong ayu neng TCC mawarku untukmu
kenalane kaya kuwe tok lik? Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
selamat datang di TCC lilike Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Fesbuke Apa Lik? Supaya q bisa nge Add Hatimu mawarku untukmu
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
daning kenalana kaya kwe tok Lik...sing bener ouw ben pada ngerti kabeh...

arane :
jenis kelamine :
domisili :
gawean :
ID efbe :

monggoh lik formulire disi ben pada kenal...nek wis rampung disi formulire dikumpulna ning Pengawase yak.... Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
waaah.. tapi wis due bojo yah
brati wis ora bisa diganggu gugat owh..
ra papa wis mbokan adine ayu2..
Nyengir
there is always simc in my heart
selamat datang lik Es Teh
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
(11-01-2012, 10:35 AM)ayiep_wawan Wrote: selamat datang ng TCC lik sugeng rawuh
mecing oh Isin nemen

hari gini esih ana jiwa miskin

payah ah

esih enom ka nylekedong

ora dipakani mboke tonk???
lik narti,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)