Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telaga Sunyi, Purwokerto
Thumbs Up 
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


kanggo sadulur kabeh sing pengen represing neng kota satria
mbokan wes pada bosen karo baturaden
kiye ana air tejun ora adoh saka baturaden
arane TELAGA SUNYI
jarake kurang luwih 3 kilo saka OW baturaden
monggo mbokan pan nggo bahan pertimbangan tak nein fotone
(maaf mbokan modele mengganggu banckground) PISS

telaga sunyi by me (Click to View)
mohon bantuane ya sadulur PISS
syukur-syukur aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
Reply
bisane objeke potone ente kabeh?
beleh sida mana lah...
hahahahahah...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
hahahahah
asline objeke pan maria ozawa..
tapi wedi geger um..
akakakkakak
Reply
(17-11-2010, 10:04 PM)a1-bledhoz Wrote: bisane objeke potone ente kabeh?
beleh sida mana lah...
hahahahahah...

qeqeqe kejem nemen sung...

Ng ndi ne BAF (Baturaden Adventure Forest) cah?
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
Reply
pimen geh?
kudune cek lokasi ndisit owh nggo nggusah objeck sing ora beres kae...
ha ha ha...
ngko nembe dipoto maning...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
(18-11-2010, 01:48 PM)devicaholic Wrote:
(17-11-2010, 10:04 PM)a1-bledhoz Wrote: bisane objeke potone ente kabeh?
beleh sida mana lah...
hahahahahah...

qeqeqe kejem nemen sung...

Ng ndi ne BAF (Baturaden Adventure Forest) cah?

dudu BAF mba...
esih lumayan adoh..
angger saka OW Baturaden neng pertelon BAF belok kanan Es Teh
arane Telaga Sunyi...
angger sepi horor nemen,,, tapi angger rame asik Nyengir
Reply
(18-11-2010, 02:26 PM)a1-bledhoz Wrote: pimen geh?
kudune cek lokasi ndisit owh nggo nggusah objeck sing ora beres kae...
ha ha ha...
ngko nembe dipoto maning...

hahahahahah
perasaan aku ora posting neng kamar gasak-gasakan izh..
qeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqeqe
Reply
go pacaran enak ora???mantap ora???dong ora duwe pacar,golet pacar nang kana bisa?
road to
6666th
Reply
hihihi
nggo pacaran enak nganggo nemen..
pokoke josss um..
kuwe be aku asline karo tarok..
tapi sing tak aplod sing gantenge bae ora usah ana sing ayune mbokan pada geger qeqeqe
mantap jayaaaaaaaaaaaaaaaaa...
tapi angger nggolet tah embuh kweh..
daerahe ora pati rame..
angger pan golet mudun bae maring UNSOED Nyengir
kan akeh kweh wadonan (waca:calon pacar) PISS
Reply
(18-11-2010, 07:15 PM)Elank Wrote:
(18-11-2010, 01:48 PM)devicaholic Wrote:
(17-11-2010, 10:04 PM)a1-bledhoz Wrote: bisane objeke potone ente kabeh?
beleh sida mana lah...
hahahahahah...

qeqeqe kejem nemen sung...

Ng ndi ne BAF (Baturaden Adventure Forest) cah?

dudu BAF mba...
esih lumayan adoh..
angger saka OW Baturaden neng pertelon BAF belok kanan Es Teh
arane Telaga Sunyi...
angger sepi horor nemen,,, tapi angger rame asik Nyengir

karo Gang SADAR mbang ndine?
PISS
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)