Polling: Penakan Endi?
PRETELAN
BUNDLINGAN
[Tampilna Hasil]
 
Catetan: kiye polling publik, pengguna liya bakal bisa ndeleng pilihane sing wis vote.
Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Poll] Tuku pretelan apa bundlingan?
10-02-2012, 08:29 AM,
Posting: #11
RE: [Poll] Tuku pretelan apa bundlingan?
jare aku mending tuku pretelan ji (hemat Ngikik maning ) kaya pc.ne aku sing dinggo kiye Ngikik maning

sing aku tak alami sih kerugiane repot,
ora bisa langsung dinggo kudu ngrakit ndipit ngobengi, ngonek2na kabel luwih akeh dari pada bundlingan
tapi kerugian kuwe malah bisa nambah ilmu nggo dewek masalah rakit-merakit komputer sing protol2an nganti dadi cpu sekotak trus mbokan bodol ya wani bongkar2e bahasa kerene paham luar dalam lah Josss
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to animcuwiru for this post
10-02-2012, 10:52 AM,
Posting: #12
RE: [Poll] Tuku pretelan apa bundlingan?
KErugian'AE yA pALing WakTu,,,, tapI jare Aq tah enAK protOLAn luwis Josss terus kYongE rAda muRAh mAning SpESIfikane YA bEBAs tinggAl tambah2 tok yen na Duit trus sisane bisa nggo tuku tahu aci
TEGAL

Add Thank You
10-02-2012, 11:28 AM,
Posting: #13
RE: [Poll] Tuku pretelan apa bundlingan?
tergqntung kebutuhan jon,
angger nggo kantor ya bundlingan,
angger arep nggo special purpose mending gawe dewek,
high spek ngonong
aku hanya binatang jalang, dari kumpulannya terbuang

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS