Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ng TCC ora bisa blokir2an kaya ng FB oyak ?#nyindir
15-01-2012, 08:35 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 15-01-2012, 09:41 PM {2} daning chopyn. Edit Reason: )
Posting: #1
ng TCC ora bisa blokir2an kaya ng FB oyak ?#nyindir
pengen nembang pengen karokean pengen njeriiit pengen ngaperuk pengen mangan uwong pengen dugal pengen ngeFLY pengen Ndextro Fantastic ,
HAAHAHHA Balang Sendal
ayolah SEMANGAT ! semua yg aku pengen kudu tak lakoni ! SEMANGAT ! Nyengir
di add kabeh keh : PACEBUK'e enyong
TWITT'e enyong, lg golet mangsa keh, haha

Add Thank You
15-01-2012, 08:37 PM,
Posting: #2
RE: ng TCC ora bisa blokir2an kaya ng FB oyak ?
sehat? Bingung Kyeh

Add Thank You
15-01-2012, 08:40 PM,
Posting: #3
RE: ng TCC ora bisa blokir2an kaya ng FB oyak ?
perlu dirukyah apa ora nok? Guling-Guling
Add Thank You
15-01-2012, 08:41 PM,
Posting: #4
RE: ng TCC ora bisa blokir2an kaya ng FB oyak ?
kayane lg ora waras sg duwewouow
di add kabeh keh : PACEBUK'e enyong
TWITT'e enyong, lg golet mangsa keh, haha

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS