Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
22-01-2012, 06:29 PM,
Posting: #1
wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
langsung bae, jujur aku wis suwe ora maring TCC
tapi kiye pas aku mlebu,dikon manjing,trus aku manjing nggo usernameku lan password.
tapi kok ya esih diundang "hoi tamu! "
aku bingung, apa passworde salah, apa akunku kadaluarsa gara gara suwe ora mlebu?Ngukuri batuk

eh tapi pas aku buka subforum, ana tombol gawe dopokan...
tandane aku wis nduwe sesi neng situs kiye...
tapi yen buka home, esih bae diundang "hoi tamu!"

semoga menjadi perhatian pengurus,supaya tak ada lagi yang bingung kaya saya..

kiye maksude aku cuma share, mbokan wis ana sing wis pernah ngomong kaya aku juga ya maap. Es Teh
keep your passion,
And everything will follow.

fesbuke nyong



Add Thank You
22-01-2012, 07:03 PM,
Posting: #2
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
coba pake ctrl+F5 beberapa kali
semoga bisa membantu... Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You
22-01-2012, 07:23 PM,
Posting: #3
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
Ora apa apa kang, lg tahap pembenaran.. Suwun infone Josss
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
22-01-2012, 07:53 PM,
Posting: #4
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
aku juga sering kaya kue..
tpi kari main neng warnet Ngetik
.
.

this is my signature
.
.



Add Thank You
22-01-2012, 11:46 PM,
Posting: #5
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
Iya kiye
Kayong padahal aku wis login tapi bisane nang portal ana tulisan masuk karo register ???
Mbingungi um ariparip
Sing Doyan Musik !!!

Waca Kiye........!

Add Thank You
23-01-2012, 12:50 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 23-01-2012, 12:52 AM {2} daning Trojan Horse. Edit Reason: )
Posting: #6
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
iya kweeh beneeer! Kudune yen manjing yen ora ping 2 ya ping 3 nembe bisa manjing! Padahal lagi mbiyen ora kaya kue! Login sepisan tok langsung manjing! Tapi Saikiii... Woooh Kudune ping pirang2! Cape deeeeeh Gedeg-gedeg
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
23-01-2012, 01:14 AM,
Posting: #7
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
mas trojan cape yah,,
pada bae aku,, nggolet permasalahane bolak-balik, kabeh usaha dicoba,,
tp esih ana sing ngresulla,,
berarti usahane aku gagal kiye..

support-e bae yak,,
ben solusine cpt ketemu
suwun sing wes laporan
Es Teh
saya suka siomay

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to laksonoadi for this post
23-01-2012, 02:04 AM,
Posting: #8
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
sing sabar pada wa...
Sutimin ya pengine nggawe kepenak user, tp Sutimin ya menungsa, apamaning neng TCC ora dibayar wa dadi tulung dimaklumi yak, kye lagi diusahakna sing penak Josss
Add Thank You
23-01-2012, 03:40 AM,
Posting: #9
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
Yoi,, pada bae,, sami saja..

aku juga,,

trus skalian pan takon..
bisane saiki pan gawe dopokan ning Forum Dodolan kweh angel ditayangna ya??
padahal wingi aku wis nggawe nganti 3 x, tapi durung ditanyangkan juga??
mohon pencerahane,, Es Teh

suwun

Add Thank You
23-01-2012, 06:40 AM,
Posting: #10
RE: wis manjing, tapi esih diundang "hoi tamu!"
sing penting dong ws nglebokna username + lohin sukses tp bar kue esih metu hoy tamu jajal mbuka halaman liyane..misal mbuka/maca thread
ng kono mesti ws katon mlebu ana usercp ne dkk..
ndean jg kesalahan sistem cache dadi esh nampilna tampilan hlmn sdrge login Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS