Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] tuku kabel micro USB
24-01-2012, 12:09 PM,
Posting: #1
[takon] tuku kabel micro USB
njaluk tulung nyong pan takon : sing dodol kabel micro USB kaya gambar ngisor kiye neng tegal neng ngendi yah? yen bisa sih daerah adiwerna nan ben ora adoh2
[Gambar: l_microusb_cable30.jpg]

matur nuwun

Add Thank You
24-01-2012, 01:10 PM,
Posting: #2
RE: [takon] tuku kabel micro USB
ng adiwerna angin cell sebelah kidul.e BP (Banjaran Permai) nek ora salah ana Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
24-01-2012, 01:50 PM,
Posting: #3
RE: [takon] tuku kabel micro USB
regane kisaran pira um?
Nko sorenan mbuapa njajal tkp

Add Thank You
24-01-2012, 02:15 PM,
Posting: #4
RE: [takon] tuku kabel micro USB
wah mbuh kuwe gak ngerti.
kayane ora luwih seka sing 50ewu
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS